A FOLYAMAT

 

Az ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos szolgáltatásunk jobb megértése és átláthatósága érdekében, röviden bemutatjuk az amúgy egyszerű folyamatot.

01/

TÁJÉKOZÓDÁS

A szolgáltatásainkról tájékozódhat weboldalunkon vagy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.

02/

TÁJÉKOZTATÁS / IGÉNYFELMÉRÉS

Következő lépésként részletesen elmondjuk, hogyan épül fel a befektetési szolgáltatás és mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni azt. Ugyanakkor egyeztetjük Önnel, milyen paraméterekkel rendelkező kedvezményes ingatlannal (ingatlanokkal) kívánja gyarapítani és/vagy felépíteni a saját befektetési portfólióját, emellett betekintést  nyer az épp aktuális ingatlankínálatunkba.

03/

INGATLANOK PREZENTÁLÁSA

A megadott keresési paraméterek szerint a meglévő, valamint a frissen beérkező ingatlanok adatait az Ön email címére továbbítjuk, majd azokat átbeszéljük, értékeljük.

04/

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A tájékoztatást, a dokumentumok áttekintését, valamint a megfelelő ingatlanok kiválasztását követően megkötjük a szükséges szerződést.

05/

INGATLANOK SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSE

A kiválasztott ingatlan(ok)ra időpontot egyeztetünk, majd megtekintjük azokat belülről is. Természetesen, kivétel nélkül bármelyik ingatlant ebben a kedvező konstrukcióban vásárolhat meg.

06/

 SZERZŐDÉS

Végül az adott ingatlan(ok) vonatkozásában (eladó és vevő által), aláírásra kerül a szerződés, a 0-50 % terjedő összeg megfizetésével, valamint a szükséges dokumentumok benyújtásával pedig megtörténik az 1/1-es tulajdonjogának bejegyzése a tulajdoni lapra, mindez  ügyvédi ( vagy közjegyzői) és földhivatali ügyintézés mellett.

Társaságunk szolgáltatása a magánszemélyek közötti szerződéskötés támogatása és közvetítése. Saját állományt nem gyűjtünk, pénzügyi szolgáltatást illetve terméket nem értékesítünk. A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, azok nem minősülnek ajánlatnak, felhasználásuk a felhasználó saját felelősségére történik.

A Közösségi iBázis Kft. coworking irodát is üzemeltet, amelynek jelenleg minden helye foglalt.