top of page
Anchor 1
Image by Maxime Lebrun

A FOLYAMAT
 
Az ingatlanok megvásárlásával kapcsolatos szolgáltatásunk jobb megértése és átláthatósága érdekében, röviden bemutatjuk az amúgy egyszerű folyamatot.

01/

TÁJÉKOZÓDÁS

A szolgáltatásainkról tájékozódhat weboldalunkon vagy keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.
Értékesítési Osztályunk telefonszáma: 06 30 536 2691, emailcíme: ibazis.eletjaradek@gmail.com

02/

TÁJÉKOZTATÁS / IGÉNYFELMÉRÉS

Következő lépésként részletesen elmondjuk, hogyan épül fel a befektetési szolgáltatás és mire lesz szüksége ahhoz, hogy igénybe tudja venni azt. Ugyanakkor egyeztetjük Önnel, milyen paraméterekkel rendelkező kedvezményes ingatlannal (ingatlanokkal) kívánja gyarapítani és/vagy felépíteni a saját befektetési portfólióját, emellett betekintést nyer a teljes ingatlankínálatunkba.

03/

INGATLANOK PREZENTÁLÁSA

A megadott keresési paraméterek szerint a meglévő, valamint a frissen beérkező ingatlanok ajánlatait az Ön email címére továbbítjuk, majd azokat átbeszéljük, értékeljük.

04/

SZERZŐDÉSKÖTÉS

A tájékoztatást, a dokumentumok áttekintését, valamint a megfelelő ingatlanok kiválasztását követően megkötjük a szükséges megbízási szerződést.

05/

INGATLANOK SZEMÉLYES MEGTEKINTÉSE

A kiválasztott ingatlan(ok)ra időpontot egyeztetünk, majd megtekintjük azokat személyesen is. Természetesen, kivétel nélkül bármelyik ingatlant a kedvező konstrukciók egyikében vásárolhat meg.

06/

 SZERZŐDÉS

Végül az adott ingatlan(ok) vonatkozásában (Eladó és Vevő vagy Kötelezett és Jogosult által), aláírásra kerül a szerződés, a 0-50 % terjedő összeg megfizetésével, valamint a szükséges dokumentumok benyújtásával pedig megtörténik az 1/1-es tulajdonjogának bejegyzése a tulajdoni lapra, mindez  ügyvédi ( vagy közjegyzői) és földhivatali ügyintézés mellett.

bottom of page