ITT MINDIG MEGTEKINTHET NÉHÁNYAT AZ AKTUÁLIS 

INGATLAN KÍNÁLATUNKBÓL!

 

A  TELJES KÍNÁLATUNKÉRT és ingatlanokkal kapcsolatos részletekért keresse értékesítési osztályunkat 

Telefon: +36 30 536 2691

XVI. kerület, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Nyugdíjas pár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne XVI. kerületi, házba!

 

Árpádföld kertvárosi részén, újépítésű házak társaságában, zártkerti, 840 nm telken, bruttó 60 nm, (nettó 44 nm) lakótérrel rendelkező, jelenleg 1 szobás, ugyanakkor alsó szinten és a tető megemelésével is bővíthető, fantáziadús, önálló ház. Az ingatlan szigetelést, valamint műanyag nyílászárókat is kapott. Víz, villany mellett a gáz és csatorna bevezetése is folyamatban van, várhatóan még az idén a kondenzációs gázkazán központi fűtéssel együtt, beépítésre kerül. A ház teljes területe alatt alagsor található. Remek befektetés!

 

 • A ház piaci értéke: 33.500.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 7.000.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fizetendő életjáradék összege: 120.000 Ft                             

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 7.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 120.000 Ft az életjáradéki díj, csak az Úr élethosszáig szólóan! Az ingatlant továbbra is a nyugdíjas pár használja élethosszig.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

Veresegyház, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Nyugdíjas házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Veresegyházon családi házba!

 

Veresegyház kedvelt részén, mellékutcában, 822 nm tágas telken, 1998- ban épült, önálló és jó állapotú, körbejárható, 2 szintes, nappali + 3 hálószobás, szikrázóan napos, nagyon szép és tágas, számos ablakkal ellátott, szigetelt és jó elosztású, duplakomfortos lakóingatlan. Bruttó 120 nm (nettó:113 nm) + garázs (19 nm) és 60 nm alapterületű két szintes műhellyel, amit átminősítettek lakóingatlannak. Igény szerint műhely és annak tetőtere is beépíthető) Pár perc sétára minden megtalálható, amire szükség lehet. Budapest autóval 20 perc, de számos tömegközlekedési eszköz is igénybe vehető.

 

Az ingatlan piaci értéke: 57.300.000 Ft

 1. Adásvételi szerződéssel (azonnali tulajdonszerzéssel): Egyösszegű vételára: 28.650.000 Ft
   

 2. Életjáradéki szerződéssel (azonnali tulajdonszerzéssel):
  Egy összegű kifizetés: 20.055.000 Ft
  Havi fizetendő életjáradék: 108.000 Ft    
   

                           

Ügyvéd jelenlétében, az eladók kezeihez, az ingatlan 20.055.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 108.000 Ft az életjáradéki díj. Az eladóknak életjáradéki joga és haszonélvezeti joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/13

 SZERZŐDÉS ALATT! 

 

IV. kerület, kertes ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Idős házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Megyeren, Juharliget városrészben lévő házba!

 

Újpesten, teljesen csendes és hangulatos mellékutcában, osztatlan közös, ugyanakkor teljesen szeparált és kerítéssel, valamint használati megosztással rendelkező, 114 nm saját használatú kerttel rendelkező, gyakorlatilag önálló, 77 + 77 nm-es, 1 + 2 fél szobás, télikertes, 2010-ben felújított, jó állapotú ház. A 77 nm-es alagsor ablakokkal rendelkezik, így lakótér kialakítására is alkalmas. Tetőtér beépítésével is tovább bővíthető.

 

 • A ház és telek forgalmi értéke: 42.800.000 Ft

 • Egy összegű életjáradék: 8.560.000 Ft (20%)
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fizetendő életjáradék összege: 133.500 Ft                                

Ügyvéd jelenlétében, a jogosultak kezéhez, az ingatlan 8.560.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 133.500 Ft az életjáradéki díj. Az ingatlant továbbra is a jogosultak használják élethosszig.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

 SZERZŐDÉS ALATT! 

 

Zala-megye, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Idős házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Nagybörgőn önálló családi házba!

 

Sümegtől 10 percre Nagybörgőn, 2044 nm telken, bruttó 130 nettó 90nm nappali + 2 szobás, étkezőkonyhás, nagy terekkel rendelkező, festői környezetben lévő családi ház, garázzsal és tárolóval nagy telken. Sümegen 2 év kutatómunkának köszönhetően gyógyvizet találtak, ami a térség felértékelődését jelenti középtávon. Ajánljuk mindazoknak, akik a későbbiekben elvonulnának a város zajától egy igazán természet közeli völgybe.

 

 • A ház és telek forgalmi értéke mindösszesen: 13.500.000 Ft

 • Vételára (adásvételi szerződéssel): 3.375.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)

 • A havi fizetendő életjáradék összege: 40.000 Ft                                

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 3.375.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 40.000 Ft az életjáradéki díj. Az eladóknak életjáradéki joga, haszonélvezeti joga, lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

 SZERZŐDÉS ALATT! 

 

XII. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne XII. kerületi lakásba!

 

Németvölgyben, központi helyen, mellékutcában, szép egyben rendezett társasházban lévő, magasföldszinti, hangulatos, 30 nm-es, egy szobás, utcai fekvésű, világos karbantartott lakás.

 

 • A ház piaci értéke: 28.000.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 5.600.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fizetendő életjáradék összege: 73.500 Ft                             

Ügyvéd jelenlétében, a jogosult kezéhez, az ingatlan 5.600.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 73.500 Ft az életjáradéki díj. Az ingatlant továbbra is a jogosult használja élethosszig.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDÉS ALATT! 

 

Cegléd, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Nyugdíjas pár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel, szívesen fektetne Cegléden, annak központjához közeli családi házba.

 

Cegléd, Pest megye legnépesebb, egyben dinamikusan fejlődő városa. 826 nm szép telken, kerti tóval, valamint két épülettel rendelkező, családi otthon. A nagyobb ház bruttó 94 nm, (nettó:76 nm) A kisebb ház 38 nm-es, amiben egy önálló vendégház is kialakítható. Az ingatlan garázzsal és téli kerttel is rendelkezik. M0-tól autóval, mindössze 35 perc alatt elérhető az M5 autópályán. Közlekedés és infrastruktúra kiváló.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 20.600.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 4.100.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fizetendő életjáradék összege: 68.500 Ft                             

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 4.100.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 68.500 Ft az életjáradéki díj. Az ingatlant továbbra is a nyugdíjas pár használja élethosszig.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

 SZERZŐDÉS ALATT! 

 

VIII. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne VIII. Losonci negyedben lévő lakásba!

 

A VIII. kerület fejlődő negyedében a Práter utcában található, földszinti lakás. 2 külön bejáratú szobával rendelkezik, állapota felújítandó, fűtése konvektoros. Kiváló a megközelíthetősége, hiszen 5-10 perc sétára van a Corvin Negyedtől, a Klinikáktól, a Közszolgálati Egyetemtől. Óvoda, iskola, gyógyszertár, rendelő intézet, posta, boltok, üzletek, éttermek, edzőterem és számos kiszolgáló egység megtalálható a közvetlen környezetében.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 25.200.000 Ft

 • Egyösszegű vételára: 3.780.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel) 

 • A havi fizetendő életjáradék: 90.000 Ft

                               

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 3.780.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 90.000 Ft az életjáradéki díj. Az eladónak életjáradéki joga, haszonélvezeti joga, valamint ennek biztosítására elidegenítési és terhelési tilalom lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

 SZERZŐDVE! 

 

Dunaharaszti, ikerház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Hetvenes éveihez közeledő nyugdíjas házaspár részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással, szívesen fektetne Dunaharasztin, szeparált kertes ikerházba!

 

Dunaharaszti, Petőfi telepen, családi házas övezetben, kifejezetten jó állapotú, teljesen szeparált és külön közművekkel is rendelkező, egy szintes (földszint) szigetelt ikerház, 290 nm kerttel. Bruttó 101 nm-es (nettó 91), tágas terekkel és 3 szobával, konyha, fürdő, wc, spejz és 20 nm terasszal. Továbbá különálló és szigetelt garázzsal és abban műhellyel, ház alatt pincével, ami további 47 nm. Az ingatlan elektromos kapuval és garázsajtóval, fúrt kúttal, részben padlófűtéssel, grafitos 10 cm szigeteléssel van ellátva. Közlekedése és infrastruktúrája is kiváló.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 40.000.000 Ft

 • Vételára (adásvételi szerződéssel): 19.500.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)   
                             

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel, az eladók kezeihez, az adott ingatlan 19.500.000 Ft megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. A házaspárnak holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

 SZERZŐDVE! 

 

IX. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 2 fő

Nyugdíjas testvérpár részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással, szívesen fektetne IX. kerületi, DUNAI PANORÁMÁS lakásba.

 

Bakáts térnél, szép utcában, mindössze 100 méterre a Dunától, szép, rendezett, valamint liftes Bauhaus társasházban lévő, jelenleg 2 szoba + hallos, de könnyedén 3 szobássá alakítható, duplaerkélyes, emeleti, napfényes és utcai, 79 nm polgári lakás. Infrastruktúra és közlekedés szempontjából is kiváló! Remek befektetés!

 

 • Az ingatlan forgalmi (piaci) értéke: 70.000.000 Ft

 • Vételára adásvételi szerződéssel: 40.000.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)      
                             

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel, az adott ingatlan 40.000.000 Ft megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az ingatlant a testvérpár használja továbbra is élethosszig.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDVE! 

 

III. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Úr részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással szívesen fektetne III. kerületben, lévő panellakásba.

 

Békásmegyeren a sétáló utca tőszomszédságában, parkos környezetben, 4. emeleti, szép kilátással rendelkező, 51 nm-es, 2 szoba + nagy étkezős, kiváló elosztású, teljes mértékben felújított, légkondicionálós, új nyílászárós, csendes és napfényes lakás, rendezett házban. Ablakai fákkal övezet parkra néznek. Iskola, óvoda, üzletek karnyújtásnyira találhatóak. Központi elhelyezkedésének köszönhetően közlekedése és infrastruktúrája is kiváló.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 28.500.000 Ft

 • Vételára (adásvételi szerződéssel): 14.250.000 Ft (50%)
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)      
                             

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 14.250.000 Ft megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az Úrnak holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

V. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással, szívesen fektetne V. kerületi, lakásba.

 

Országház mellett, Garibaldi utcában, mindössze 100 méterre a Dunától, szép, rendezett, valamint liftes társasházban lévő, 3,92 m-es belmagassággal rendelkező, emeleti, utcai fekvésű, napfényes, 66 nm-es, két nagyszobás, szép állapotú polgári lakás, gyönyörű környezetben. Saját pincerésszel rendelkezik, kiváló a megközelíthetősége.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 80.000.000 Ft

 • Vételára adásvételi szerződéssel: 39.900.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten) 

                               

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel, az adott ingatlan 39.900.000 Ft megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa a hölgy holtig tartó haszonélvezeti joga mellett.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

 SZERZŐDVE! 

 

XI. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Budán lévő lakásba!

 

A XI. Kelenföldön, az Etele Plaza mellett, mégis csendes környezetben és szép, rendezett duplaliftes, csúsztatott zsalus és szigetelt (nem panel) épületben lévő, magas emeleti, szuperpanorámás, hangulatos, felújított, 51 nm-es, nagykonyhás, napfényes, 1,5 szobás lakás, beépített erkéllyel és légkondicionálóval. Infrastruktúra valamint a közlekedése is kivételes!

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 35.900.000 Ft

 • Egyösszegű vételára: 9.000.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel) 

 • A havi fizetendő életjáradék: 93.000 Ft

                               

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 9.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 93.000 Ft az életjáradéki díj. Az ingatlant továbbra is a tulajdonos használja élethosszig.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

 SZERZŐDVE! 

 

XI. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne XI. kerületben lévő panellakásba!

 

A XI. Etele úton, csendes mellékutcában, szép környezetben és rendezett épületben lévő, emeleti, parkra néző, loggiás hangulatos, jó állapotú és napos, 49 nm-es, 2 szobás lakás. Parkolás a ház előtt ingyenesen megoldott. Megközelíthetősége kiváló!

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 31.000.000 Ft

 • Egyösszegű vételára: 6.200.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel) 

 • A havi fizetendő életjáradék: 111.500 Ft

                               

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 6.200.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 111.500 Ft az életjáradéki díj. Az ingatlant továbbra is a tulajdonos használja élethosszig.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

XIV. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Zuglóban lévő kis lakásba!

 

A XIV. Alsórákoson, mellékutcában, csendes környezetben és szép épületben lévő, magasföldszinti, kertre néző, hangulatos, jó állapotú, 30 nm-es, amerikai konyha-nappalis, erkélyes lakás. A garzon kis rezsijű és cirkófűtéses. A 24 lakásos társasház, szép, egyben nagy kerttel és sütögetővel is rendelkezik. Parkolás a zárt udvarban megoldott.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 24.700.000 Ft

 • Egyösszegű vételára: 6.175.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel) 

 • A havi fizetendő életjáradék: 64.000 Ft

                               

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 6.175.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 64.000 Ft az életjáradéki díj. Az eladónak életjáradéki joga, haszonélvezeti joga, valamint ennek biztosítására elidegenítési és terhelési tilalom lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

 SZERZŐDVE! 

 

XVII. kerület, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Nyugdíjas házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne XVII. kerületi gyönyörű, egyben hangulatos családi házba!

 

Rákoscsaba-Újtelep, frekventált részén, csendes mellékutcában, 565 nm gyönyörű, dísznövényekkel ékesített sík telken, újszerű (2005 építés) és szigetelt, körbejárható, szikrázóan napos, 2 szintes, bruttó ~180 nettó~ 145 nm, nappali + 3 hálószobás,(+ még 2 tetőtéri szoba kialakítható) étkezőkonyhás, két fürdős, két mellékhelyiséggel rendelkező, teraszos ház garázzsal, fedett kocsi beállóval, napelemekkel, riasztóval, padlófűtéssel stb. A tágas kertben, szigetelt különálló kis ház, kemence, sütögető is helyet kapott! Tipikusan olyan ingatlan, amibe azonnal bele lehet szeretni. Minden szinten igényesség jellemzi és igazán élhető otthon!

 

 • Az ingatlan piaci értéke: ~74.000.000 Ft

 • Egyösszegű vételára: 11.000.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten) 

 • A havi fizetendő életjáradék: 290.000 Ft

                               

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 11.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 290.000 Ft az életjáradéki díj. Az eladóknak életjáradéki joga, haszonélvezeti joga, valamint elidegenítési és terhelési tilalom lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

 SZERZŐDVE! 

 

XX. kerület, családi ház

Tulajdonosok száma: 1 fő

Úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne XX. kerületi családi házba!

 

Kossuthfalva frekventált részén, gyönyörű házak szomszédságában, csendes, egyben hangulatos mellékutcában, sík, 541 nm-es telken, 1988-ban épült, KÖRBEJÁRHATÓ! 3 szintes, bruttó: ~258 nm (nettó:~180 nm) felújítást igénylő, de masszív, 3 generáció részére kialakított, belső lépcsőházzal rendelkező, 6 szobás, 3 fürdőszobás, két terasszal is rendelkező ház.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 41.700.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 16.680.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék összege: 55.500 Ft         

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az ingatlan 16.680.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 55.500 Ft az életjáradéki díj. Az eladó életjáradéki joga és haszonélvezeti joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

 SZERZŐDVE! 

 

Biatorbágy, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

75 és 73 éves házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Biatorbágyon családi házba!

 

Biatorbágy legszebb részén, kivételesen hangulatos mellékutcában, igényes házak szomszédságában, 799 nm sík örökzöld telken, 1989-ben épült, majd 1996 teljesen felújított önálló, valamint körbejárható, nappali + 4 hálószobás, rendkívül tágas és számtalan ablak miatt is szikrázóan napos, bruttó 248 nm (nettó:186 nm) teraszokkal rendelkező, duplakomfortos, nagyon szép állapotú családi ház, duplagarázzsal és alagsorral. Karnyújtásnyira található a játszótér és több szupermarket.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 79.000.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 25.000.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék összege: 212.500 Ft         

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az ingatlan 25.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 212.500 Ft az életjáradéki díj. Az eladók életjáradéki joga és haszonélvezeti joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/8

 SZERZŐDVE! 

 

Balatonakarattya, ikernyaraló

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas ügyfelünk részére keresünk támogató partnert, aki életjáradékkal érintett balatonakarattyai ikernyaralóba fektetne!

 

Balatonakarattya csendes lakóövezetében, mindössze 950 méterre a Balatontól, nagyon kellemes hangulatú, teljesen szeparált, nappali + 3 szobás, nagy terasszal rendelkező, átlagos állapotú, 85 nm-es ikernyaraló, pincével. Szépen karbantartott 424 nm saját használatú telken, fedett kocsi beállót is kialakítottak. Budapestről az M7 autópályán 50 perc alatt elérhető.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: ~25.600.000 Ft

 • Egyösszegű vételára: 10.300.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten) 

 • A havi fizetendő életjáradék: 45.500 Ft

                               

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 10.300.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 45.500 Ft az életjáradéki díj. Az idős személynek életjáradéki joga és haszonélvezeti joga, valamint ennek biztosítására, elidegenítési és terhelési tilalom lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/7

 SZERZŐDVE! 

 

Kecskemét, ikerház

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas hölgy részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne egy igazán jó ikerházba Kecskeméten.

 

Kecskemét frekventált, családi házas övezetében, Alsószéktó városrészben, tágas, 432 nm-es szép telken, 1983-ban épült, 3 szintes, bruttó: 220 nm (nettó:162 nm) jó állapotú ikerház, melyet teljesen körbesüti a nap. Az ingatlan jó elosztású, tágas terű. Nappali + 3 hálószobával, két fürdőszobával, terasszal, dupla garázzsal és teljesen különálló hobby faházzal is rendelkezik. Ablakai a csendes utcára illetve a gondozott kertre néznek. A környék infrastruktúrája és közlekedése is kiváló. A tulajdonos, a kapott összegből értéknövelő felújítást tervez.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: ~46 - 48.000.000 Ft

 • Vételára (adásvételi szerződéssel): 11.520.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)

 • A havi fix fizetendő életjáradék összege: 102.500 Ft         

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az ingatlan 11.520.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 102.500 Ft az életjáradéki díj. Az eladók életjáradéki joga és használati joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

 SZERZŐDVE! 

 

II. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Egyedülálló Úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne II. kerületi újépítésű lakásba.

 

Remete kertvárosban, központi, mégis nagyon csendes utcában, 2004-ben épült, újszerű, mindössze 4 lakásos gyönyörű és tágas kerttel rendelkező társasházban, teljes körűen felújított 49 nm-es, 1,5 szobás, napos és tágas lakás, 10 nm kertkapcsolatos terasszal. Külön teremgarázs és tároló is tartozik hozzá, melyek külön hrsz-al rendelkeznek. Az ingatlan igazán hangulatos és természet közeli élmény nyújt.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 54.000.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 10.000.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fizetendő életjáradék összege: 150.000 Ft         

                            

Közjegyző jelenlétében, az eladó kezéhez, az ingatlan 10.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően havonta 150.000 Ft az életjáradéki díj+ infláció / év. Az eladónak életjáradéki joga, haszonélvezeti joga, valamint elidegenítési és terhelési tilalom lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDVE! 

 

Hatvan, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Nyugdíjas házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne egy önálló családi házba Hatvanban.

 

Újhatvan frekventált, családi házas övezetében, (Bosch közelében) 564 nm-es szép és gondozott saroktelken, tágas terű, valamint polgári hangulatú, jó állapotú, egyben folyamatosan újított, egy szintes, bruttó 100 nm (nettó:86 nm) Nappali + 2 szoba + nagy étkezős, szigetelt családi ház. Az ingatlanhoz kis pince és padlástér is társul, így bővítésre is ad lehetőséget. Külön épületben garázs és műhely is tartozik hozzá. Ablakai a csendes utcára, illetve a kertre néznek. A környék infrastruktúrája és közlekedése is kiváló. Hatvan dinamikusan fejlődő város, több nagyobb céggel és sok munkalehetőséggel. M3-on gyorsan megközelíthető. Budapest-Hatvan kocsival 35 perc.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 23.900.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 4.800.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék összege: 74.500 Ft         

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az ingatlan 4.800.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 74.500 Ft az életjáradéki díj. Az eladók életjáradéki joga és haszonélvezeti joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

 SZERZŐDVE! 

 

Biatorbágy, kertes ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Idős házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Biatorbágyon családi házba.

 

Torbágy kivételes részén, csendes mellékutcában, 775 nm tágas telken, önálló és jó állapotú, körbejárható, 3 szintes, nappali + 2 hálószobás (bővítthető) + szikrázóan napos műteremmel rendelkező, jó elosztású, tágas terű, szigetelt, bruttó 230 nm (nettó:140 nm) két erkélyes, és teraszos, duplakomfortos, nagyon hangulatos, panorámás családi ház, alagsorban garázzsal, borospincével. Pár perc sétára minden megtalálható, amire szükség lehet! Tervben van, hogy a későbbiekben otthonba költöznek a jogosultak.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 57.000.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 11.400.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék összege: 205.000 Ft         

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az ingatlan 4.800.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 74.500 Ft az életjáradéki díj. Az eladók életjáradéki joga és haszonélvezeti joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

Aszód, tégla lakás

Tulajdonosok száma: 2 fő

Idős házaspár részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással szívesen fektetne Aszódon, 4 emeletes téglaházban lévő lakásba.

 

Budapesttől mindössze 25 percre (M3 autópályán keresztül) Aszódon, annak nyugodt és csendes kertvárosi részén, kis lakóközösségű, 70-es években épült, jó állapotú téglaház, magasföldszintjén található, 50 nm-es, szép állapotú, tágas terekkel rendelkező, napfényes, 2 szobás lakás. Minden otthonhoz saját tároló tartozik, parkolás az utcán ingyenesen lehetséges. Az épülettől néhány lépésre óvoda, játszótér, közért, buszmegálló, park, idősek otthona, valamint 5 perc séta, iskola, gimnázium, körzeti orvos, gyógyszertár megtalálható.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 19.600.000 Ft                                             

 • Vételára (adásvételi szerződéssel): 9.800.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel, az eladók kezeihez, az adott ingatlan 9.800.000 Ft megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személyeknek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDVE! 

 

Székesfehérvár, családi ház

Tulajdonosok száma: 1 fő

Idős Úr részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással Székesfehérváron, családi házba fektetne!

 

Fehérvár kertvárosi részén, csendes lakóövezetben,1479 nm sík, egyben szép telken, bruttó 184 nm (nettó:117,6 nm) jó állapotú, 2 nagyszobás, tetőtérbeépítéssel bővíthető családi ház, kiváló melléképületekkel, valamint kis vendégházzal. (apartman). 

A környék infrastruktúrája jó, autóval Székesfehérvár központ, illetve a Velencei tó 10 perc távolságra található. Buszmegálló 150 m. M7 2 perc, Budapest 30 perc.

 • Az ingatlan forgalmi (piaci) értéke : 30.000.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 15.000.000 Ft

 • 1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten.

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 15.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a vásárló azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

XI. kerület, Kelenföld, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Úr részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással szívesen fektetne XI. kerületben, Kelenföldön lévő lakásba.

 

A Kelenföldi pályaudvartól néhány száz méterre, 4 emeletes, teljesen rendezett, csúsztatott zsalus házban, (vasbeton váz szerkezet, téglafalakkal) csendes és napfényes, jó elosztású, két szoba+hallos, 54 nm-es, jó állapotú lakás. Az összes nyílászáró cserélt és közös tároló, valamint bérelt (4000 Ft/hó) kocsi beálló is tartozik hozzá. Alakíthatóságának köszönhetően a későbbiekben 1+2 fél szobás lakássá is átalakítható!

 

Parkolás az utcán, ingyenesen lehetséges. A kiváló lokáció mellett az épülettől, 4 perc sétára található a hamarosan megnyitó Etele Plaza. Mivel a tulajdonos hamarosan tölti az 58. életévét ezért az ingatlan további extrakedvezménnyel a feltüntetett áron vásárolható meg.

.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 38.000.000 Ft                                            

 • Vételára (adásvételi szerződéssel): 15.500.000 Ft (40,7%!)
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel, az eladók kezeihez, az adott ingatlan 15.500.000 Ft megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az Úrnak holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDVE! 

 

XIII. kerület, Marina Part, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Úr részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással szívesen fektetne XIII. kerületben, Marina parton, dunai panorámás luxusingatlanba!

 

A Marina part 2009-ben átadott ütemében, nettó 60 nm (51 nm + 18 nm terasz),(tulajdoni lapon 58 nm) 90 fokos dunai panorámás, exkluzív, egyben igényesen felszerelt, kétszobás luxuslakás. A kényelmet saját teremgarázs és tároló is biztosítja.

 

Ezen lakóparki ingatlan közvetlenül Duna mellett helyezkedik el. Környezete, hatalmas zöld területekkel, a jachtkikötővel és a Duna-parti sétánnyal is rendelkezik. Kitűnő választás befektetési célból is, hiszen a Duna-parti otthonok kiváló hozamot biztosítanak tulajdonosaiknak.

 

 • Az ingatlan forgalmi értéke 59.000.000 Ft, garázs (4,5 M Ft) és tároló (2,5 M FT) együttesen: 66.000.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 42.000.000 Ft
  1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 42.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDVE! 

 

Esztergom városközpont, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki szerződéssel szívesen fektetne Esztergomi, társasházi lakásba.

 

Esztergom központjában a kórházhoz közel, csendes mellékutcában, 60’ években épült, 4 emeletes, de 5 szintes, (szinteltolásos) szépen rendben tartott téglaházban, 53 nm-es, jelenleg 2 szobás (1+2 fél szobássá alakítható) erkélyes, utcára néző, szikrázóan napos, jó állapotú, hangulatos lakás.

 

Az ingatlanhoz 6 nm-es pincehelyiség is tartozik. A kiváló lokációnak köszönhetően minden megtalálható a közelben, amire szükség lehet. Mivel a tulajdonos hamarosan tölti az 63. életévét ezért az ingatlan további extrakedvezménnyel a feltüntetett áron vásárolható meg.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 20.700.000 Ft                                             

 • Egy összegű vételára: 4.140.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 50.000 Ft

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 4.140.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 50.000 Ft az életjáradéki díj. Az eladó életjáradéki joga és használati joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDVE! 

 

XVII. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással, szívesen fektetne XVII. kerületi, panorámás panellakásba!

 

Rákoskeresztúron rendezet környezetben, átlagos állapotú, emeleti, 1+ 2 fél szobás, napfényes, csendes és szép kilátással rendelkező, magasabb emeleti panellakás, karbantartott, duplaliftes házban.

 

A 67-es, 97E, 169E, 195-ös és a 202 E buszokkal megközelíthető a belváros, valamint az Örsvezér tér és Kőbánya- Kispest 20 perc alatt elérhető. Így megközelíthetősége kimondottan jó és infrastruktúrája is kitűnő. Mivel a tulajdonos hamarosan tölti az 61. életévét ezért az ingatlan további extrakedvezménnyel a feltüntetett áron vásárolható meg.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 26.200.000 Ft                                           

 • Egyösszegű kivásárlással a vételár (44,65%): 11.700.000.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 11.700.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. A Hölgynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

XVIII. kerület, Erzsébettelep

Tulajdonosok száma: 2 fő

Idős házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradékkal érintett, XVIII. kerületi önálló családi házba fektetne!

 

A kedvelt Erzsébettelepen, csendes mellékutcában, valamint családi házas övezetben, napfényes, jó beosztású, 70 nm-es, jelenleg 2 szobás, nagy étkezőkonyhás, tágas terekkel rendelkező, felújítandó, tégla építésű ház, 481 nm önálló telken. Ablakai utcára illetve kertre néznek! Az épület külső szigetelést kapott és részben alápincézett. Az ingatlan megközelíthetősége is jó.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 31.200.000 Ft                                             

 • Egy összegű vételára: 6.240.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék összege: 73.500 Ft                  

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 6.240.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta fix 73.500 Ft az életjáradéki díj. Az eladók részére életjáradéki jog és használati joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

II. kerület, Szemlőhegy, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas hölgy részére keresünk támogató partnert, aki életjáradéki konstrukcióval, szívesen fektetne II. kerületben, Szemlőhegy városrészben, örökpanorámás, igényes ingatlanba!

 

Igazi ritkaság! A lakás a II. kerület legfrekventáltabb részén, kis lakóközösségű - stílusos, szépen karbantartott házban található. Két égtáj felé nyitott, Bruttó: 69,6 nm (nettó 66 nm) elvehetetlen dunai panorámás, kiváló elosztású, jó állapotú, 1+ 2 fél szobás cirkós, TERASZOS lakás. Kettő kisebb autó részére garázzsal (16-20 nm) valamint tárolóval (7,2nm) is rendelkezik.

 

 • Az lakás forgalmi értéke garázzsal és tárolóval együttesen ≈74.000.000 Ft

 • Egy összegű vételára: 33.300.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék összege: 83.600 Ft            

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 33.300.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 83.600 Ft az életjáradéki díj. Az eladó életjáradéki joga és haszonélvezeti joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

 SZERZŐDVE! 

 

Dunakeszi, családi ház

Tulajdonosok száma: 1 fő

Kedves ügyfelünk részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással Dunakeszin lévő családi házba fektetne!

 

Dunakeszin, Alag városrészben, a víztorony vonzáskörzetében, csendes családi házas övezetben, 360 nm saját használatú telken 1981-ben épült, szigetelt, jó állapotú, egyben kiváló beosztású, napfényes, 3 szobás bruttó 186 nm (nettó: 143,7 nm) egy szintes ugyanakkor bővíthető ház.  Az építmény 2007, 2015, 2016 is részleges felújításon esett át, fűtése cirkó és vegyes tüzelésű kazán. Folyamatosan korszerűsítik. Ablakai előkerten keresztül az utcára néznek.

 • Piaci értéke, független értékbecsléssel: 43.200.000 Ft

 • Vételár: 21.600.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel)

 • Haszonélvezeti joggal terhelten.                               

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 21.600.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személynek haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve. 

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

 SZERZŐDVE! 

 

XIV. kerület, Hungária krt.

Tulajdonosok száma: 1 fő

Idős úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradékkal érintett, XIV. kerületi, tégla lakásba fektetne!

 

Zuglóban a Puskás Ferenc Aréna vonzáskörzetében a Hungária körúton napfényes, jó beosztású, tulajdoni lapon 62 nm-es, (valóságban 65 nm) (+10 nm egyéb helyiség) 2 szobás, étkezőkonyhás, tágas terekkel rendelkező, magas emeleti, csendesebb, szép kilátással rendelkező, átlagos állapotú, tégla építésű lakás. Ablakai utcára illetve parkra néznek! A lifttel (+1 emelet séta) rendelkező ház, jó állapotú és karbantartott. Az ingatlan megközelíthetősége kiváló.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 27.200.000 Ft                               

 • Egy összegű vételára: 5.800.000 Ft
  (Életjáradéki szerződéssel azonnali 1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 80.000 Ft         

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 5.800.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 80.000 Ft az életjáradéki díj. Az eladó életjáradéki joga és használati joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

Gyömrő, telek / ház

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással, Gyömrőn, családi házba fektetne!

 

Agglomerációban, Gyömrő központi részén, mégis csendes mellékutcában, pár percre a tófürdőtől, önálló, 1058 nm összközműves telken, széles körben hasznosítható, 2 átépítésre, akár bontásra vagy felújításra váró házzal, melléképületekkel.

 

A környék infrastruktúrája kiváló, iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőség stb. karnyújtásnyira találhatóak. Budapest mindössze gépkocsival 30 perc, vonattal pedig 20 perc alatt elérhető a Keleti Pályaudvar.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 23.500.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 11.750.000 Ft
  1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 11.750.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom
3
3

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/3

 SZERZŐDVE! 

 

II. kerület, Vérhalom, lakás

Tulajdonosok száma: 2 fő

Szépkorú házaspár részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással a II. kerület Vérhalom városrészben lévő luxus szinten felújított lakásba fektetne!

 

Csendes utcában 169 nm-es, 4 hálószobás, 2 erkélyes, duplakomfortos, luxus szinten felújított első emeleti, zöldre néző lakás felszíni kocsibeállóval négy lakásos épületben, saját használatú kertrésszel. A kiváló elosztású lakás minden helyisége légkondicionált és egyedileg szabályozható padlófűtéssel ellátott. Ezen felül, luxus fürdők, szauna és beépített központi porszívó gondoskodik még a kényelemről.

 

A környék infrastruktúrája kiváló, iskolák, óvodák karnyújtásnyira találhatóak. Gépkocsival, és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető.

 

 • Forgalmi értéke: 123.600.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 64.300.000 Ft
  (azonnali tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 64.300.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. A nyugdíjas Úrnak és Hölgynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

 SZERZŐDVE! 

 

XVIII. kerület, családi ház

Tulajdonosok száma: 1 fő

 Úr részére keresünk támogató partnert, aki életjáradékkal érintett Pestszentimrei családi házba fektetne!

 

XVIII. csendes családi házas övezetben, 740 nm önálló sík telken, 1986-ben épült, szigetelés előtt álló, jó állapotú, egyben előnyös beosztású, napfényes, 4 szobás 2 fürdőszobás, erkélyekkel rendelkező, bruttó 154 nm (nettó: 121,7 nm) két szintes + pincés önálló ház.  Az épület folyamatosan karbantartott, fűtése cirkó és vegyes tüzelésű kazán.(mindkettő új) Folyamatosan korszerűsítik. Ablakai előkerten keresztül az utcára valamint a hátsó kertre néznek.

 

 • Piaci értéke ≈ 45.000.000 Ft

 • Egyösszegű befizetés: 18.000.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 85.000 Ft                               

 ​

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 18.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 85.000 Ft az életjáradéki díj. Az idős személynek életjáradéki joga és használati joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve ezzel is garantáljuk a befektető biztonságát, valamint a tulajdonosi jogainak 100%-ának gyakorlását.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

Veresegyház, családi ház

Tulajdonosok száma: 1 fő

Idős hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással vagy életjáradéki konstrukcióval szívesen fektetne önálló családi házba! Az ingatlan február 23-ig, az az jövő hét keddig elérhető!

 

Veresegyházon kiváló lokáció mellett, 1064 nm-es összközműves saroktelken, 2000-ben épült majd 2010-ben bővített, valamint kívülről teljesen megújult, önálló 70 nm-es, 3 szobás, 1 szintes és tetőtér beépítéssel tovább bővíthető, tégla építésű családi ház, 40 nm-es különálló garázzsal. A ház új zsindelytetőt és külső szigetelést is kapott. Budapest 20 perc alatt elérhető.

 

Az ingatlan forgalmi értéke: 43.000.000 Ft

 1. Adásvételi szerződéssel:

  • Egyösszegű kivásárlással: 19.000.000 Ft (44,18%!) 1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten.

  • A vételár megosztható: (szerződéskötéskor: 13 M Ft majd a 6 M Ft -6 hónapon belül)

 2. Életjáradéki szerződéssel:

  • Egyösszegű befizetés: 13.000.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel)

  • A havi fix fizetendő életjáradék: 87.000 Ft

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi vagy életjáradéki szerződéssel a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személynek holtig tartó haszonélvezeti joga vagy használati és életjáradéki joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve a választott konstrukció függvényében.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6

 SZERZŐDVE! 

 

X. kerületi, lakás / házrész

Tulajdonosok száma: 1 fő

 

Úr részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással X. kerületi lakásba fektetne!

 

Az éles sarok, Óhegy lábánál csendes mellékutcában, egy szintes ház, utcára néző, 28 nm-es 1 szobás tehermentes lakása. A földszinti házrész bővíthető a padlástér megvásárlásával és beépítésével. (28 + 40 nm) Az ingatlan részleges felújításon esett át (ajzat szigetelés, klíma, nyílászárók) a padlófűtés kialakítása is folyamatban van) A pincében, saját 7-8 nm tároló is tartozik a lakáshoz. A környék infrastruktúrája jó, gépkocsival, és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető.

 ​

 • Az ingatlan piaci értéke 13.500.000 - 14.000.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 8.700.000 Ft

 • 1/1 tulajdonszerzéssel, 5 év haszonélvezeti joggal terhelten

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 8.700.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személynek mindössze 5 évig terjedő haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

AZ INGATLAN 2025-BEN BIRTOKBA IS VEHETŐ!

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

XIII. kerület, Angyalföld, lakás

Tulajdonosok száma: 2 fő

Házaspár részére keresünk támogató partnert, aki életjáradékkal érintett, XIII. kerületi, tégla lakásba fektetne!

 

Angyalföld kedvelt lakóövezetében kellemes, egyben remek beosztású, jelenleg 2 szobás, ugyanakkor 1+2 fél szobássá alakítható, tágas, erkélyes, emeleti, ezáltal is panorámás, napfényes, 60 nm-es, átlagos állapotú, tégla építésű lakás. Ablakai utcára illetve parkra néznek!

 

A lifttel rendelkező ház, szép és karbantartott, valamint részleges felújításon is átesett. (tetőszigetelés, gázvezetékek) Kiváló megközelíthetőségét a 120 busz, 12-14 villamos biztosítja.

 

A közelben minden megtalálható, ami a napi életvitelhez szükséges, valamint Metro és Duna plaza 10 perc alatt elérhetőek.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 33.500.000 Ft

 • Életjáradéki szerződéssel, egy összegű: 3.350.000 Ft
  (1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 102.500 Ft

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 3.350.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 102.500 Ft az életjáradéki díj. A pár életjáradéki joga és haszonélvezeti joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

 SZERZŐDVE! 

 

Kerepes, újépítésű lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Nyugdíjas Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással Kerepesen lévő új építésű lakásba fektetne!

 

Kerepesen, 2011-ben épült társasházban, jó beosztású, kiváló állapotú, 1. emeleti, franciaerkélyes, 32 nm-es, 1+fél szobás, amerikai konyhás, csendes lakás, közel a hévmegállóhoz, kilátással a gödöllői dombságra. A lakáshoz saját használatú felszíni parkolóhely tartozik.

 

A környék infrastruktúrája kiváló, iskolák, óvodák karnyújtásnyira találhatóak. Gépkocsival, és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető. A belváros 45 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel. A gödöllői hév 25 perc alatt ér az Örs vezér térre.  

 • Forgalmi értéke: 21.000.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 12.000.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)    

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 12.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. A nyugdíjas Hölgynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom
1/1

 SZERZŐDVE! 

 

Érd, családi ház

Tulajdonosok száma: 2 fő

Ügyfelünk részére keresünk támogató partnert, aki Érden családi házba fektetne!

 

Érd parkvárosban a Bajcsy Zsilinszky úton átlagos állapotú, összeépítéssel telekhatárra épült, de önálló 1,5 szobás 50 nm-es, kisebb családi ház, 496 nm telken, külön két állásos garázzsal. Az ingatlan a későbbiekben a lakhatás mellett alkalmas lehet iroda, vagy üzleti célok kialakításához is. Megközelíthetősége jó, számos üzlet is megtalálható a közelben.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 21.000.000 Ft                               

 • Egyösszegű befizetés: 6.270.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 45.000 Ft 

                              ​

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 6.270.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 45.000 Ft az életjáradéki díj. Az idős személyeknek, életjáradéki joga és használati joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom
1/1

 SZERZŐDVE! 

 

XIV. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással, XIV. kerületi lakásba / házrészbe fektetne!

 

Zugló, Alsórákos városrészben, annak nagyon kedvelt mellékutcájában, csendes lakóövezetben 42 nm, jelenleg 1 szobás, de 1,5 szobássá alakítható, két égtáj felé nyitott, utcára és kertre néző ablakokkal rendelkező, jó állapotú napfényes házrész, mindössze 4 lakásos házban. Saját használatú előkerttel (autóbeállási lehetőséggel) valamint kikapcsolódásra alkalmas hátsó kerttel és pincével.

 

A környék infrastruktúrája kiváló, iskolák, óvodák karnyújtásnyira az egyetemek néhány perc távolságra találhatóak. Gépkocsival, és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető.

 

 • Az ingatlan piaci értéke: 27.200.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 15.800.000 Ft

 • 1/1 tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 15.800.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Az idős személynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2

 SZERZŐDVE! 

 

XI. kerület, Kelenföld, lakás

Tulajdonosok száma: 2 fő

Idős Hölgy részére keresünk támogató partnert, aki egyösszegű kivásárlással a XI. kerület, Kelenföld városrészben lévő 54 nm-es lakásba fektetne!

 

Csendes utcában, első emeleti, két külön nyíló szobás, franciaerkélyes, 54 nm-es, zöldre néző lakás, hat lakásos téglaépületben, saját használatú kertrésszel.

A környék infrastruktúrája kiváló, iskolák, óvodák karnyújtásnyira találhatóak. Gépkocsival, és tömegközlekedéssel egyaránt könnyedén megközelíthető.

 

 • Forgalmi értéke: 37.000.000 Ft

 • Egyösszegű kivásárlással: 18.490.000 Ft
  (azonnali tulajdonszerzéssel, haszonélvezeti joggal terhelten)

                            

Ügyvéd jelenlétében, adásvételi szerződéssel az eladó kezeihez, az adott ingatlan 18.490.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. A nyugdíjas Úrnak és Hölgynek holtig tartó haszonélvezeti joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom
1/1

 SZERZŐDVE! 

 

XI. Fehérvári út, panellakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Ügyfelünk részére keresünk támogató partnert, aki XI. Fehérvári úton lévő panorámás panellakásba fektetne!

 

Budán, csendes lakóövezetben, 3 égtáj felé nyitott, erkélyes, szikrázóan napos, kellemes, egyben kiváló beosztású,1+2 fél szobás, jó állapotú, emeleti, 53 nm-es lakás, eréllyel. A liftes ház rendezett és karbantartott!  A panorámás lakás ablakai a fákkal övezett parkra néznek.

 • Az ingatlan piaci értéke: 30.000.000 Ft                               

 • Egyösszegű befizetés: 5.800.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 76.500Ft          

                            

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 5.800.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 76.500 Ft az életjáradéki díj. Az idős személynek életjáradéki joga és kizárólagos használati joga lesz bejegyezve a tulajdoni lapra.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom
1/1

 SZERZŐDVE! 

 

IV. kerületi, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Kedves ügyfelünk részére keresünk partnert, aki egy életjáradék szerződés keretein belül fektetne ingatlanba.

 

Az ingatlan: IV. Újpest

Újpest központjától 2 percre az új piac vonzáskörzetében 2 éve teljes körűen felújított, 26 nm-es, 1 szobás, fsz-i, napfényes garzonlakás. Gépészet, víz-villanyvezeték cserék valamint új nyílászárók, új fürdőszoba és konyha került beépítésre. Gyorsan megközelíthető és kiváló lokációnak köszönhetően jól kiadható vagy értékesíthető ingatlan.

 

 • Egyösszegű befizetés: 7.280.000 Ft

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 30.500 Ft,                               

 ​

Ügyvéd vagy közjegyző jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 40%-ának egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 30.500 Ft az életjáradéki díj. Az idős személynek életjáradéki joga és használati joga (NEM haszonélvezeti joga!) lesz a tulajdoni lapon bejegyezve, így az ingatlan elidegenítési és terhelési tilalom NÉLKÜL lesz a befektetőé, ezzel is garantáljuk biztonságát, valamint a tulajdonosi jogok 100%-ának gyakorlását.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom
1/1

 SZERZŐDVE! 

 

VIII. kerület, lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Ügyfelünk részére keresünk partnert, aki egy életjáradék szerződés keretein belül, ingatlanba szeretne fektetni!

 

Az ingatlan a Corvin Plázánál, kellemes, egyben kiváló beosztású, átlagos állapotú, 6. emeleti, 52 nm-es, 1,5 + étkezős ERKÉLYES lakás, adottságai miatt könnyedén 1+2 fél, is alakítható!  Ablakai a fákkal övezett, parkra és utcára néznek! Nagyon csendes és napfényes. A liftes ház, 90-ben épült, jó állapotú, valamint teljes mértékben rendezett.

 • Egyösszegű befizetés: 8.000.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 93.500 Ft                               


Ügyvéd vagy közjegyző jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 8.000.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 93.500 Ft az életjáradéki díj. Az idős személynek életjáradéki joga és használati joga lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom
1/1

 SZERZŐDVE! 

 

XIV. kerület, új építésű lakás

Tulajdonosok száma: 1 fő

Kedves ügyfelünk részére keresünk támogató partnert, aki életjáradékkal érintett ingatlanba fektetne!

 

XIV. kerület méltán népszerű Alsórákos városrészben, rendkívül csendes lakóövezetben kellemes, egyben kiváló beosztású, tágas, extranapos, teraszos, kitűnő állapotú, 5. emeleti, 52 nm-es, 2 szobás újszerű lakás.(építés éve: 2010) A liftes ház nagyon jó állapotú, karbantartott!  Ablakai a fákkal övezett, parkra néznek, panorámás! Az ingatlanhoz külön helyrajzi számon lévő 2,5 nm-es tároló is tartozik. A lakás későbbi hasznosítását tekintve minimális átalakítással (gipszkartonfal+1 ajtó) 1+ 2 fél szobássá alakítható.

 

 • Az ingatlan valós piaci értéke: 37.200.000 Ft

 • Egyösszegű befizetés: 11.160.000 Ft (1/1 tulajdonszerzéssel)

 • A havi fix fizetendő életjáradék: 75.500 Ft                               

 ​

Ügyvéd jelenlétében, az eladó kezeihez, az adott ingatlan 11.160.000 Ft egyösszegű megfizetésével a befektető azonnal 1/1 tulajdonjogot szerez, tehát Ő lesz az ingatlan tulajdonosa. Ezt követően mindössze havonta 75.500 Ft az életjáradéki díj. Az idős személynek életjáradéki joga és használati joga  lesz a tulajdoni lapon bejegyezve.

A jelenlegi helyzetre való tekintettel az ingatlan az óvintézkedések maradéktalan betartása mellett tekinthető meg! Megértésüket köszönjük!

press to zoom

press to zoom
1/1