BEFEKTETÉSI CÉLÚ INGATLAN

Az iBázis, Magyarország, és azon belül Budapest legexkluzívabb választékát kínálja ügyfelei számára a kiemelt hozamtermelő képességű lakóingatlanokból. Kollégáink rendelkeznek mindazzal a szakmai tudással és a szükséges licenccel, mely lehetővé teszi, hogy megtalálják a legjobb megoldást Önnek is.A HOZAMTERMELŐ KÉPESSÉG

A kiszámítható ingatlanbefektetés hagyományosan az ingatlan hasznosításából elérhető jövedelmen alapszik, de az ingatlanok felértékelődése további extraprofitot eredményezhet. Általános tapasztalat, hogy az ingatlanok bérbeadásából elérhető, %-ban kifejezett hozam magasabb, mint a bankbetéteké, amelyre a rendszerváltás óta nem volt példa.

De, még ezt is túlszárnyalja az a náluk elérhető konstrukció, amelyre a még magasabb hozam mellett az ingatlanbefektetéseknél egyáltalán nem szokványos 80% likviditás is jellemző. Az 50%-os illetékkedvezményről és a lakástakarék-pénztári megtakarítások felhasználásának lehetőségéről már nem is szólva.


EXKLUZIVITÁS

Az általunk kínált ingatlanok száma, a kivételes hozamtermelő képességük okán véges. A századforduló környékén épült belső kerületekben található bérpaloták, a diplomata negyed a budai hegyek régi villái, társasházai és az ezekben megszerezhető kisebb nagyobb egységek, a válság ellenére is keresettek voltak és azok lesznek a jövőben is. Amit az is bizonyít, hogy az ingatlanpiac legmagasabb árait nem az újépítésű, hanem a kurrens belvárosi bérházakban található lakások produkálják. Ezért is tapasztaljuk nap mint nap, hogy az ebbe a szegmensbe tartozó ingatlanok esetében a jelenlegi kínálat többszöröse is könnyedén vevőre találna.


A JÓ HÍR

Azért, hogy ehhez a kizárólag általunk biztosított lehetőséghez a rendelkezésre álló tőke függvényében minél többen hozzá tudjanak férni, a kínálatunkban egyaránt szerepelnek kisebb- és nagyobb tőkebefektetést igénylő ingatlanok is, a néhány 10 milliótól a több száz millió forintos nagyságrendig. Amelyeknek közös tulajdonságuk, hogy a jelenlegi tulajdonos helyébe lépve, a befektető, a bérlőkeresés kockázata nélkül fektetheti ingatlanba a tőkéjét.


PÉLDA

Egy 70 M Ft forgalmi értékű ingatlan esetében, már 14 M Ft kifizetésével azonnali az 1/1 tulajdonszerzés, ezt követően pedig mindössze 262 500 Ft a havi kiadás, átlag 8 évig terjedően. A várható hozam/profit, amely többek között a historikus adatokon, valamint sokéves tapasztalatunkon alapul, megközelítőleg 35 millió forint.


Ajánlatkérés és részletek: +36 30 625 6183 / www.ibazis.com

56 views