BEFEKTETÉSI CÉLÚ INGATLAN

BEFEKTETÉSI CÉLÚ INGATLAN

A Korona Befektetés Program Magyarország, és azon belül Budapest legexkluzívabb választékát kínálja ügyfelei számára a kiemelt hozamtermelő képességű lakóingatlanokból. Kollégáink rendelkeznek mindazzal a szakmai tudással és a szükséges licenccel, mely lehetővé teszi, hogy megtalálják a legjobb megoldást Önnek is.

A HOZAMTERMELŐ KÉPESSÉG

A kiszámítható ingatlanbefektetés hagyományosan az ingatlan hasznosításából elérhető jövedelmen alapszik, de az ingatlanok felértékelődése további extraprofitot eredményezhet. Általános tapasztalat, hogy az ingatlanok bérbeadásából elérhető, %-ban kifejezett hozam magasabb, mint a bankbetéteké, amelyre a rendszerváltás óta nem volt példa.

De, még ezt is túlszárnyalja az a náluk elérhető konstrukció, amelyre a még magasabb hozam mellett az ingatlanbefektetéseknél egyáltalán nem szokványos 80% likviditás is jellemző. Az 50%-os illetékkedvezményről és a lakástakarék-pénztári megtakarítások felhasználásának lehetőségéről már nem is szólva.

EXKLUZIVITÁS

Az általunk kínált ingatlanok száma, a kivételes hozamtermelő képességük okán véges. A századforduló környékén épült belső kerületekben található bérpaloták, a diplomata negyed a budai hegyek régi villái, társasházai és az ezekben megszerezhető kisebb nagyobb egységek, a válság ellenére is keresettek voltak és azok lesznek a jövőben is. Amit az is bizonyít, hogy az ingatlanpiac legmagasabb árait nem az újépítésű, hanem a kurrens belvárosi bérházakban található lakások produkálják. Ezért is tapasztaljuk nap mint nap, hogy az ebbe a szegmensbe tartozó ingatlanok esetében a jelenlegi kínálat többszöröse is könnyedén vevőre találna.

A JÓ HÍR

Azért, hogy ehhez a kizárólag általunk biztosított lehetőséghez a rendelkezésre álló tőke függvényében minél többen hozzá tudjanak férni, a kínálatunkban egyaránt szerepelnek kisebb- és nagyobb tőkebefektetést igénylő ingatlanok is, a néhány 10 milliótól a több száz millió forintos nagyságrendig. Amelyeknek közös tulajdonságuk, hogy a jelenlegi tulajdonos helyébe lépve, a befektető, a bérlőkeresés kockázata nélkül fektetheti ingatlanba a tőkéjét.

PÉLDA

Egy 70 M Ft forgalmi értékű ingatlan esetében, már 14 M Ft kifizetésével azonnali az 1/1 tulajdonszerzés, ezt követően pedig mindössze 262 500 Ft a havi kiadás, átlag 8 évig terjedően. A várható hozam/profit, amely többek között a historikus adatokon, valamint sokéves tapasztalatunkon alapul, megközelítőleg 35 millió forint.

Ajánlatkérés és részletek: +36 30 625 6183 / www.koronabefektetes.hu

VIP TAGSÁG

Szeretne Ön is elsők között hozzáférni a VIP kínálatunkhoz? Igényei megadásával és regisztrációval további számos előnyhöz is juthat!

VIP regisztráció

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.