FERTŐZÖTT, DE GYORSAN MEGGYÓGYULHAT AZ INGATLANPIAC!

HOL ÉS HOGYAN ÉRDEMES BEFEKTETÉS CÉLÚ LAKÁST VÁSÁROLNI

A járvány a lakásvásárlás eddig ismert legfontosabb szempontjait is felülírhatja, a választáskor mostantól döntő lehet, hogy az új ingatlan beosztása mennyire támogatja az otthoni munkavégzést. A kényszerértékesítések az ingatlanárakra negatívan hatnak, de ilyen egyelőre nem érzékelhető, ugyanakkor idén már kevesebb új lakás épül, derült ki az Otthon Centrum piaci elemzéséből.

„Az árak növekedésének üteme fokozatosan csökkent 2017-től, de még 2020 első negyedévében is az egy évvel korábbihoz képest magasabb átlagárak voltak az irányadóak. A stagnálás vagy nagyon enyhe árcsökkenés csak 2019 utolsó negyedévéhez képest volt tapasztalható” – összegezte az Otthon Centrum kimutatásait Soóki-Tóth Gábor. Az elemzési vezető elmondta, a március utolsó hetétől bevezetett vészhelyzeti intézkedések hatását jelentősen megérezte az ingatlanpiac, ám az utóbbi hetekben határozott mozgás érzékelhető, a vevők fokozatosan kezdenek visszatérni, és a kivárást választók érdeklődése is megnőtt.

 

Befektetés célú, egyedi ingatlan kínálatunk értékmeghatározásánál, a szakértők szerint jósolt 10 % értékcsökkenést is beáraztuk, hogy befektetőink még jobb feltételekkel építhessenek segítségünkkel ingatlanportfóliót. Ajánlatokért hívjon minket: 06 30 625 6183

VIP TAGSÁG

Szeretne Ön is elsők között hozzáférni a VIP kínálatunkhoz? Igényei megadásával és regisztrációval további számos előnyhöz is juthat!

VIP regisztráció

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.