top of page

KIPUKKADT A PANELLUFI!

A korábbi néhány évtizedben lesajnált ingatlanpiaci kategóriává vált, majd néhány évre megint a fővárosi lakásvásárlók kedvencei lettek a panellakások, azonban a mostani, lassuló ingatlanpiac hatása alól nem tudják kivonni magukat. Már megjelentek azok a lakástulajdonosok a panelek piacán, akik csökkentik az árat annak érdekében, hogy el tudják adni ingatlanjukat. A valós értékesítési ár egyre inkább a huszonöt-harmincmillió forint környéki kategóriába esik.Habár nem egyszerű elválasztani az általános ingatlanpiaci trendtől a panelek szegmensében zajló folyamatokat, mindenesetre az ingatlanközvetítők szavai alapján kijelenthető, hogy most már a panellakások iránt is csökken az érdeklődés, mégpedig ugyanakkora, sőt akár nagyobb mértékben, mint a többi kategória iránt. Oly annyira, hogy gyakorlatilag nullára csökkent a kereslet, pedig korábban úgy vitték, mint a cukrot.

Ezért (is) érdemes a mezei ingatlanos helyett szakértőhöz fordulni, aki nem az aktuális trendek és piaci pletykák alapján ad tanácsot. Hanem kiforrott stratégia mentén a legmegfelelőbb konstrukción keresztül, segít megvalósítani az ingatlanbefektetéssel kapcsolatos terveinket és (hozam) elvárásainkat.


A fentiekre a legoptimálisabb megoldást az iBázis konstrukciója kínálja, amellyel az ügyfelek várakozás nélkül élvezhetik a biztonságot, a garanciákat és az előre hozott, valamint kiemelkedő profitrealizálás élményét, mindezt csak náluk megtalálható ingatlanokon keresztül.


Ajánlatkérés és részletek: +36 30 625 6183 / www.ibazis.com

25 views
bottom of page