MÉG MINDIG TAPASZTALHATÓ NÉMI EMELKEDÉS AZ ÁRAKBAN!

MÉG MINDIG TAPASZTALHATÓ NÉMI EMELKEDÉS AZ ÁRAKBAN!

Folyamatosan beszámolunk arról, hogy áll aktuálisan az ingatlanpiac. Így van ez most is, amikor megnézzük mivel indokolható, hogy ha csekélyebb mértékben is, de a lakásárak még növekednek annak ellenére, hogy már sokan érzik főleg Budapesten, hogy kevesebb tranzakció megy végbe.

Most megérkeztek a legfrissebb Értéktérkép adatok, amelyek alapján az elmúlt egy évben csak Budapesten 23% volt a drágulás, a legmagasabb értékek a város peremkerületeiben láthatóak, a legkisebb változás pedig nem meglepő módon a belvárosi, már így is magas árszinttel rendelkező részeken volt. Lássuk, melyik kerületben mennyit változtak az árak!

A fővárosi kerületek árváltozásának rangsorában már évek óta túlnyomóan olyan olcsóbb, városperemi kerületek vannak, ahol az alacsony bázis miatt nagyobb áremelkedés mehetett végbe. Ezeket a lakásokat jellemzően nem befektetési céllal vásárolják, így a forgalom is viszonylag csekély.

A legnagyobb növekedés a XVI. és XIX. kerület volt, közel 30 százalékkal emelkedtek az árak. A klasszikus belvárosi kerületek (V., VI., VII.) ugyanakkor, ahol az elmúlt években rohamos áremelkedés zajlott le, már az elmúlt két évben is csak a középmezőnyben voltak, idén pedig az áremelkedési rangsor végére kerültek 15–22% közötti értékekkel. A fővárosban tehát idén is folytatódik valamilyen szintű területi árkiegyenlítődés. Csökkenő árú kerület – az elmúlt évekhez hasonlóan – idén sem volt, a lista végén az I. kerület áll 12 százalékos drágulással.

A fentiekből egyértelműen kiderül, hogy a kellően megalapozott döntéshez, számos adatot, információt és folyamatot kell szem előtt tartanunk, különben az általunk eszközölt ingatlanbefektetés leginkább csak kockázatokkal lesz megterhelve, ahelyett, hogy a profittal lenne feldíszítve. Igen ám csakhogy ez rengeteg időt, mérlegelések és kalkulációk sokaságát feltételez és kíván meg. De aggodalomra semmi ok, van megoldás!

Mégpedig a Korona Befektetés Program kínálta! Egyedi befektetési lehetőség, amellyel az ingatlanok értéknövekedéséből származó profit mellett, lényegében a befektetett tőkét is megduplázhatja! Díszítésként pedig számos előnyt élvezhet, mint például az illetékkedvezmény nyújtotta kiváltságok.

Ajánlatkérés és részletek: +36 30 625 6183 / www.koronabefektetes.hu

VIP TAGSÁG

Szeretne Ön is elsők között hozzáférni a VIP kínálatunkhoz? Igényei megadásával és regisztrációval további számos előnyhöz is juthat!

VIP regisztráció

"*" a kötelező mezőket jelöli

Hidden
Szerződés

Igényfelmérés és regisztráció

Név*
E-mail-cím*
Hidden
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?
Mely területekről szeretne ajánlatokat kapni?*
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?
Melyik befektetési konstrukció érdekli a leginkább?*
GDPR*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.