RÓLUNK

 

Küldetésünk az egyedi és innovatív konstrukción keresztül az idős emberek életszínvonalának javítása és annak biztosítása, amely eszközt és egyben lehetőséget ad az ingatlanbefektetőknek és/vagy otthonteremtőknek a garantált és kiemelkedő profit realizálására.

 

IBÁZIS

KÖZÖSSÉGI IBÁZIS KFT.

 

Magyarország és azon belül főként Budapest legexkluzívabb választékát kínáljuk ügyfeleink számára a kiemelt hozamtermelő képességű lakóingatlanokból. Partnereink rendelkeznek mindazzal a szakmai tudással és a szükséges licenccel, mely lehetővé teszi, hogy Önnek is a legjobb ingatlant kínálják. Az általunk biztosított konstrukció alapját, életjáradékkal érintett magyarországi, ingatlanok képzik, ezért lehetséges, hogy a piaci érték átlagosan feléért, jutnak ügyfeleink egy vagy akár több ingatlanhoz.

 

HORVÁTH GÁBOR

AZ IBÁZIS TULAJDONOSA ÉS ÜGYVEZETŐJE

 

Közel két évtizede aktívan tevékenykedem az ingatlanpiacon. Pályafutásom során, több száz ingatlant értékesítettem, hasznosítottam, több mint egy évtizedig vezettem ingatlanirodát, ahol, több ezer értékesítési folyamatban vettem részt. Befektetőként ingatlanokat vásároltam és adtam el, de fel is újítottam azokat, így megismertem a beruházók szempontjait is. Büszkeséggel tölt el, hogy az elmúlt években tudásomat, tapasztalataimat képzéseken osztottam meg, adtam tovább másoknak, hogy elsajátíthassák az értékesítés fortélyait és a legjobban működő fogásait. Most az iBázis ügyvezetőjeként járulok hozzá, az idősek és a befektetők sikereihez.

Társaságunk szolgáltatása a magánszemélyek közötti szerződéskötés támogatása és közvetítése. Saját állományt nem gyűjtünk, pénzügyi szolgáltatást illetve terméket nem értékesítünk. A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, azok nem minősülnek ajánlatnak, felhasználásuk a felhasználó saját felelősségére történik.

A Közösségi iBázis Kft. coworking irodát is üzemeltet, amelynek jelenleg minden helye foglalt.