top of page
Anchor 1

RÓLUNK
 


Magyarország és azon belül főként Budapest egyedi választékát kínáljuk ügyfeleink számára a kiemelt hozamtermelő képességű lakóingatlanokból. Kollégáink rendelkeznek mindazzal a szakértelemmel, mely lehetővé teszi, hogy az Ön számára is megtaláljuk a legideálisabb megoldást.
 

KIK VAGYUNK?

gabor_uj2.jpg

HORVÁTH GÁBOR

A Korona Támogatói Programok Zrt.,
a Közösségi iBázis Kft. és az Otthonpark Bt. tulajdonosa, ügyvezetője

 

Az elmúlt két évtizedben a szakma számos területén kamatoztattam tudásomat, vezetői és vállalatirányítási gyakorlatot szereztem, a tapasztalataimat több mint egy évtizeden át képzéseken osztottam meg, adtam tovább másoknak.

 

Büszkeséggel tölt el, hogy Programjainkkal hozzájárulhatunk a szép korú emberek életszínvonalának növeléséhez és szebbé tehetjük nyugdíjas éveiket, amely eszközt és egyben lehetőséget ad befektetőknek különböző célú ingatlanvásárláshoz is.

laci_uj.jpg

NÉMETH LÁSZLÓ

A Korona Támogatói Programok Zrt. értékesítési igazgatója, a Gála Invest Kft. tulajdonosa, ügyvezetője
 

Szakmai pályafutásom egészen 2004-ig nyúlik vissza. Kezdeti években szerzett tapasztalatokat követően, 2007 és 2015 között irodavezetőként, értékesítési divíziót vezettem.

2011-ben megalapítottuk ingatlanbefektetésekkel foglalkozó vállalkozásunkat is, a Gála Invest Kft.-t.

 

Hisszük, hogy cégcsoportunkkal és elhivatottságunkkal projektjeink lebonyolítását maximálisan biztonságossá, egyszerűvé és egyben élhetővé tesszük az igénylőink legnagyobb megelégedésére.

RÖVID TÖRTÉNETÜNK

 

20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, 2017-ben döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk közösségi szervezetünket is, a Közösségi iBázis Kft.-t, annak érdekében, hogy a magyar nyugdíjasok életszínvonalának emelésében, valamint a befektetők hozamrealizálásban markáns segítséget tudjunk nyújtani az Életjáradék és Befektetés Programjainkkal.

 

Két évtized kitartó munkájának és az Önök bizalmának köszönhetően, projektjeink évről évre egyre nagyobb sikert arattak. Ennek okán 2021-ben megalapítottuk a Korona Támogatói Programok Zrt.-t, hogy a tovább bővülő Programjainkkal az Önök igényeit a mindig változó piacon is maximálisan helyt állva, a legszélesebb körben és a lehető legjobb feltételek mellett szolgálhassuk ki.

 

Hisszük, hogy a Korona Támogatói Programok Zrt. égisze alatt vállalkozásaink egyesítésével, valamint számos együttműködő partnerünkkel összefogva, továbbra is a legfőbb jó szerint hozzájárulhatunk az Önök jólétéhez. Hálásak vagyunk a hosszú évek alatt nyújtott megtisztelő bizalmukért! Mindez még inkább motivál bennünket és továbbra is teljes elhivatottsággal azon dolgozunk, hogy az Önök élete még teljesebb lehessen!

Korona Támogatói Programok Zrt. csapata

VEZETŐ PARTNEREINK

0-8(1).jpg

Battai Hajnalka

Kreatív igazgató

gitta_3.jpg

Potocnik Margit

Vezető tanácsadó

6.jpg

Dr. Nyéki-Szabó Ágnes

Ügyvéd

7.jpg

Dr. Bajmóczy Szilvia

Ügyvéd

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK

iBazis_2_logo.png
op.png
gala.png
NEW_logo_02.png
bottom of page