RÓLUNK

 

Küldetésünk az egyedi és innovatív konstrukción keresztül az idős emberek életszínvonalának javítása és annak biztosítása, amely eszközt és egyben lehetőséget ad az ingatlanbefektetőknek és/vagy otthonteremtőknek a garantált és kiemelkedő profit realizálására.

 

IBÁZIS

KÖZÖSSÉGI IBÁZIS KFT.

 

Magyarország és azon belül főként Budapest egyedi választékát kínáljuk ügyfeleink számára a kiemelt hozamtermelő képességű lakóingatlanokból. Kollégáink rendelkeznek mindazzal a szakmai tudással, mely lehetővé teszi, hogy az Ön számára is megtalálják a legideálisabb megoldást. Az általunk biztosított konstrukciók alapját életjáradékkal érintett, magyarországi ingatlanok képzik, ezért lehetséges, hogy kivételesen jó vételáron jutnak ügyfeleink egy vagy akár több ingatlanhoz.

 

HORVÁTH GÁBOR

Ügyvezető igazgató

 

Az elmúlt, közel két évtizedben tudásomat, tapasztalataimat képzéseken osztottam meg, adtam tovább másoknak, hogy elsajátíthassák ennek a szegmensnek a fortélyait és a legjobban működő alapjait.

 

Büszkeséggel tölt el, hogy Programunkkal hozzájárulhatunk a szép korú emberek életszínvonalának növeléséhez és szebbé tehetjük nyugdíjas éveiket, amely eszközt és egyben lehetőséget ad a magyar embereknek  különböző célú ingatlanvásárláshoz is.

Társaságunk szolgáltatása a magánszemélyek közötti szerződéskötés támogatása és közvetítése. Saját állományt nem gyűjtünk, pénzügyi szolgáltatást illetve terméket nem értékesítünk. A weboldalakon megjelenő valamennyi információ, adat feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, azok nem minősülnek ajánlatnak, felhasználásuk a felhasználó saját felelősségére történik.

Adatkezelési tájékoztató

A Közösségi iBázis Kft. coworking irodát is üzemeltet, amelynek jelenleg minden helye foglalt.