top of page
Anchor 1
5_ktp.png

Már hosszú évek óta, hagyományként támogatunk szervezeteket, alapítványokat. Idén a 25. jubileumát ünneplő Mosoly Alapítványra esett a választásunk, akik olyan gyerekeket és családokat segítenek, akik súlyos betegség vagy trauma miatt életük legnehezebb időszakát élik. A Mosoly Alapítvány célja, hogy szakembereik segítségével ingyenes és rendszeres lelki támogatást nyújtsanak az arra rászorulók részére és enyhítsék az egészségügyben tapasztalható kapacitáshiányt.

 

Mosoly_logo_szimpla_vertikalis_page-0001.jpgA betegség által okozott válságos időszakban és az azt követő rehabilitáció alatt az alapítvány terapeutái a játékterápia, a gyermekpszichodráma, a meseterápia, valamint a zene- és művészetterápia módszereivel közelítenek a gyerekekhez. A különböző módszerek mind egy célt szolgálnak, a beteg gyerekek betegséggel történő megküzdésének támogatását.

 

Mosoly terápiák jelenleg Budapesten, Pécsett és Debrecenben érhetők el. Az alapítvány fő célcsoportjai a súlyosan beteg (onkológiai, hematológiai betegségek), a krónikusan beteg (epilepszia, diabetes), a pszichés zavarokkal (evészavar, depresszió) és a pszichoszomatikus zavarokkal küzdő gyerekek.

Támogatásával segíti a hosszantartó és krónikus beteg gyerekek gyógyulását és az alapítvány stabilitását, mellyel biztos jövőt ad terápiás működésüknek.

Segíts, hogy segíthessünk!

 

Bankszámlaszámuk: 12001008-00101932-00100001

Pénzadományodat eljuttathatod bankkártyás utaláson keresztül is:

https://mosolyalapitvany.hu/hu/segiteni-szeretnek/penzbeli-tamogatas/#eseti

www.facebook.com/mosolyalapitvany

www.mosolyalapitvany.hu

 

Kérdéseivel keresse Dornbach Borbála adományszervezőt a dornbach.borbala@mosolyalapitvany.hu e-mail címen vagy a +36 30 343 3876-os számon!

 

Támogassuk együtt a Mosoly Alapítványt!

Már hosszú évek óta, hagyományként támogatunk szervezeteket, alapítványokat. Tavaly a péceli Varázskulcs Egyesületre esett a választásunk, akik 8 állandó önkéntessel, a szegénységből jövő, nehéz sorsú gyermekeket segítik. Kulturális és szabadidős programokat, nyári táborokat és heti három alkalommal fejlesztő foglalkozásokat szerveznek a gyerekeknek, és segítik őket tanévkezdésben is, ezáltal esélyt adva egy teljesebb, a szüleiknél gondtalanabb életre. Hiszen minden gyermeknek jár a boldogság!

Támogassa Ön is a Varázskulcs Egyesület egy-egy projektjét vagy legyen támogatójuk hosszú távon!

 

Bankszámlaszámuk: 11708104-21453867-00000000

www.facebook.com/varazskulcskozosseg

www.varazskulcskozosseg.hu

 

Kérdéseivel keresse Battai Esztert a varazskulcskozosseg@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 475 1552-es számon!

 

Támogassuk együtt a Varázskulcs Egyesületet!

bottom of page